21 mei 2019 Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch

Op woensdag 21 mei 2019 organiseert ICN Solutions wederom de RevitUsers dag in combinatie met het achste Nationaal BIM Congres.

Het BIM Congres wordt ook dit jaar weer voorafgegaan door de Revitusersdag welke wordt georganiseerd door ICN Solutions in samenwerking met o.a. Autodesk. Er is, net als vorige keren, gekozen voor een tweedeling in de dag waarbij het "vertrouwde" RevitUsers Dag gevoel in de ochtend extra aandacht krijgt en het middaggedeelte bestaat uit het BIM Congres. Iedereen is welkom tijdens beide dagdelen!
In de ochtend worden presentaties gegeven, gericht op en uit de praktijk. Voor het middagprogramma heeft u de mogelijkheid om tijdens de lunch onze specialisten het hemd van het lijf te vragen.

RevitUsers dag en het Nationaal BIM Congres 2019 worden weer uniek

Reserveer deze datum in uw agenda! Het Nationaal BIM Congres is hét congres van het jaar dat geheel in het teken van BIM staat. Ook dit jaar vindt het congres plaats in Den Bosch. Zorg er voor dat u het niet mist. Tijdens het Nationaal BIM Congres bieden wij u, zoals u gewend bent, onder andere interessante sessies, lezingen en demo’s over BIM.

Wij werken momenteel hard aan het programma. Hou de website in de gaten voor ontwikkelingen!

RevitUsers dag en Nationaal BIM congres 21 mei 2019

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Deel deze pagina