• revitcontent 2018
 •  revit architecture
 • revit structure

 • revit mep

   

   

 • Gratis Revit Bibliotheek

  De RevitUsers bibliotheek voor Revit 2015/2016/2017 en 2018 is een verzameling van bouwkundige elementen gratis beschikbaar voor onze leden

  Lees Meer

 • Autodesk Revit Architecture

  Revit Architecture BIM ontwerpsoftware voor architecten en ontwerp- en bouwkundige professionals

  Leer Meer

 • Autodesk Revit Structure

  Autodesk Revit Structure biedt constructeurs toonaangevende BIM-software om de maakbaarheid van de constructie te beoordelen

  Leer Meer

 • Autodesk Revit MEP

  Autodesk Revit MEP (MEP = Mechanical, Electrical, Plumbing) is dé BIM-oplossing voor het ontwerp van gebouwsystemen voor ontwerpers en tekenaars.

  Leer Meer

RevitUsers ForumHet Nederlandstalig forum voor gebruikers door Gebruikers

 • Revit Users Forum

  forum icon down
  Autodesk Revit vragen en antwoorden, u vindt ze op het Revit Users forum.

   

 • Actueel

  actueel icoon down
  Laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent Autodesk Revit, Architecture Structure en MEP.

   

 • Tips & Tricks voor revit

  3B icon down
  Tips & Tricks is de plek voor de beste tips, trucs, troubleshooters voor Revit

   

 • Agenda

  agenda icon down
  ICN Solutions organiseert regelmatig gratis webinars, seminars en workshops. Bekijk het overzicht.

   

 

Diverse helpfuncties, zoals bekend uit de volledige versie van de 3B Werkmethodiek, maken nu ook onderdeel uit van 3B LT. Dit zijn met name RevitUsers.nl (waarmee een directe link naar de RevitUsers-site mogelijk is), Support en TeamViewer.

Los verkrijgbaar

Vanaf nu is 3B LT niet alleen verkrijgbaar als onderdeel van de volledige 3B Werkmethodiek, maar ook als op zichzelf staand, los softwarepakket. Hierdoor komt hoogwaardig ontwerpen en visualiseren in 3D ook binnen handbereik van de wat kleinere architecten, aannemers en andere bouwprofessionals die de overstap willen maken van tweedimensionaal werken naar BIM.
Aanvraag vereenvoudigd
Het aanvragen van een licentie voor 3B LT is vereenvoudigd. Als nieuwe klant hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens ontvangt u een activeringscode.

3B LT, dé online opstap naar BIM

ICN Solutions heeft voor Revit LT een speciale versie van de 3B Werkmethodiek ontwikkeld: 3B LT. Deze afgeslankte versie van de 3B Werkmethodiek is bij uitstek geschikt als u de overstap wilt maken van tweedimensionaal werken naar Building Information Modeling, kortweg BIM. 3B LT is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een Wiki-handboek, templates en een BIM-bibliotheek. Hierdoor komt ook de voor wat kleinere architecten, aannemers en bouwbedrijven het hoogwaardig ontwerpen en visualiseren in 3D binnen handbereik.

Online Wiki-handboek

3B LT wordt online optimaal ondersteund. Iedere licentiehouder kan altijd en overal het online Wiki-handboek raadplegen. Daarin krijgt u tekst en uitleg over de vele handige tools en vindt u antwoord op al uw vragen over 3B LT.

Uitgebreide BIM-bibliotheek

De 3B Werkmethodiek omvat een BIM-bibliotheek met meer dan 3.000 bouwkundige elementen (Families) voor Autodesk Revit. Als gebruiker van 3B LT kunt u uit de bibliotheek rechtstreeks alle elementen downloaden die u nodig heeft voor het ontwerp van uw deur, kozijn, wand, vloer of andere bouwkundige elementen. Hierdoor brengt u virtueel bouwen met BIM meteen in de praktijk.

Templates

Ook al beschikt 3B LT over een uitgebreide BIM-bibliotheek, toch komt het soms voor dat een bepaald bouwkundige element zich niet in de bibliotheek bevindt. Ook in dat geval biedt 3B LT een passende oplossing, in de vorm van een template. Een template is een soort sjabloon waarmee u zélf bouwkundige elementen - zoals een deur, balk of kozijn - snel en efficiënt kunt modelleren. Een uitgebreide toelichting bij elke template helpt u hierbij. Op deze manier kunt u uw BIM-bibliotheek op consistente wijze uitbreiden met uw zelf ontworpen bouwkundige elementen. Templates zijn er overigens niet alleen voor afzonderlijke bouwkundige elementen, maar ook voor het inrichten van complete projecten.
Al met al maakt dit de 3B LT een onmisbare schakel in het BIM-proces.

REVITUSERS
Want vele Revit specialisten weten nou eenmaal meer dan 1!

RevitUsers Wat onze RevitUsers zeggen op dit forum

 • Marco#1
   
  "Thanks! Ik was er eigenlijk ook al achter en de oplossing die je aanreikt ben ik al aan het uitwerken."
 • Robgerrits25
   
  "Bedankt voor je snelle en hulpvolle reactie,
  ik heb het inmiddels voor elkaar gekregen om Revit via de Nvidia te laten draaien."
 • Robgerrits25
   
  "Hartelijk bedankt voor de duidelijke uitleg.
  Ik heb een Generic Fase Based family aangemaakt en het is gelukt om deze te plaatsen. "

Zoeken

NEEM CONTACT OP

Europalaan 14 - 18
5232 BC 's-Hertogenbosch

Tel.: +31 (0)73 750 6 750
Fax: +31 (0)73 750 6 751
info[at]revitusers.nl