• revitcontent 2018
 •  revit architecture
 • revit structure

 • revit mep

   

   

 • Gratis Revit Bibliotheek

  De RevitUsers bibliotheek voor Revit 2015/2016/2017 en 2018 is een verzameling van bouwkundige elementen gratis beschikbaar voor onze leden

  Lees Meer

 • Autodesk Revit Architecture

  Revit Architecture BIM ontwerpsoftware voor architecten en ontwerp- en bouwkundige professionals

  Leer Meer

 • Autodesk Revit Structure

  Autodesk Revit Structure biedt constructeurs toonaangevende BIM-software om de maakbaarheid van de constructie te beoordelen

  Leer Meer

 • Autodesk Revit MEP

  Autodesk Revit MEP (MEP = Mechanical, Electrical, Plumbing) is dé BIM-oplossing voor het ontwerp van gebouwsystemen voor ontwerpers en tekenaars.

  Leer Meer

RevitUsers ForumHet Nederlandstalig forum voor gebruikers door Gebruikers

 • Revit Users Forum

  forum icon down
  Autodesk Revit vragen en antwoorden, u vindt ze op het Revit Users forum.

   

 • Actueel

  actueel icoon down
  Laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent Autodesk Revit, Architecture Structure en MEP.

   

 • Tips & Tricks voor revit

  3B icon down
  Tips & Tricks is de plek voor de beste tips, trucs, troubleshooters voor Revit

   

 • Agenda

  agenda icon down
  ICN Solutions organiseert regelmatig gratis webinars, seminars en workshops. Bekijk het overzicht.

   

 

Elk workstation is maatwerk. ICN Solutions weet als geen ander wat de klant nodig heeft en heeft de kennis en ervaring in huis om de HP-systemen op de juiste wijze te configureren. De HP Workstations worden ontworpen, geoptimaliseerd, getest en gecertificeerd voor de Autodesk-applicaties waarmee u dagelijks werkt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw HP Workstation volledig compatibel is met uw Autodesk-software.

Maatwerk

Voor gebruikers van branchespecifieke software-applicaties voor BIM, Digital Prototyping en visualisaties volstaan over het algemeen de standaardoplossingen niet. Omdat er extreem veel hardware configuraties mogelijk zijn, zorgt ICN Solutions ervoor dat elk workstation volledig op uw behoeften aansluit. HP is zich ervan bewust dat geen enkele workstationgebruiker gelijk is, elk HP Workstation is maatwerk. Bij het inrichten van een workstation laat de IT-specialist van ICN Solutions zich daarom niet enkel leiden door de minimale systeemeisen; veel meer centraal staat de vraag wat er van de software door de eindgebruiker wordt verwacht. Daarmee biedt ICN Solutions als HP Gold Partner Workstations een hardware-oplossing voor elke individuele automatiseringsbehoefte.

Supersnelle grafische prestaties

Autodesk en HP werken al jarenlang samen. Als Gold Partner verenigt ICN Solutions de knowhow van beide grote spelers. De voordelen voor de gebruiker van Autodesk-applicaties zijn duidelijk: de software en hardware zijn perfect op elkaar afgestemd. Bij het maken van creatieve 3D-ontwerpen zijn supersnelle grafische prestaties essentieel. Dankzij de HP Workstations, die zich onderscheiden door hun ultieme processorkracht, worden complexe renderings- en andere data-intensieve projecten razendsnel uitgevoerd. Bij het verwerken en visualiseren van grote, complexe dataverzamelingen staan de HP Workstations dan ook garant voor baanbrekende prestaties. Hierdoor behoudt u als gebruiker van Autodesk-applicaties een blijvende voorsprong op de concurrentie.

Kortom, dankzij de uitgebreide kennis van 3D CAD-software van ICN Solutions in combinatie met de hardware-kennis bent u verzekerd van een optimaal werkend ICT-systeem én netwerk, en is de continuïteit van uw organisatie altijd gewaarborgd.

REVITUSERS
Want vele Revit specialisten weten nou eenmaal meer dan 1!

RevitUsers Wat onze RevitUsers zeggen op dit forum

 • Marco#1
   
  "Thanks! Ik was er eigenlijk ook al achter en de oplossing die je aanreikt ben ik al aan het uitwerken."
 • Robgerrits25
   
  "Bedankt voor je snelle en hulpvolle reactie,
  ik heb het inmiddels voor elkaar gekregen om Revit via de Nvidia te laten draaien."
 • Robgerrits25
   
  "Hartelijk bedankt voor de duidelijke uitleg.
  Ik heb een Generic Fase Based family aangemaakt en het is gelukt om deze te plaatsen. "

Zoeken

NEEM CONTACT OP

Europalaan 14 - 18
5232 BC 's-Hertogenbosch

Tel.: +31 (0)73 750 6 750
Fax: +31 (0)73 750 6 751
info[at]revitusers.nl