undo gedelete vieuws

Mark Voortman heeft een nieuw onderwerp gemaakt: undo gedelete vieuws

2 jaren 1 maand geleden

Beste mensen,

Voor een schoolproject werk ik samen in een central file via dropboxserver,

Dit ging in principe best aardig maar nu we een nieuwe central file aangemaakt hebben doet er zicht iets vreemds voor:

Als ik perongeluk, of expres een vieuw uit de projectbrowser verwijder kan dit niet worden hersteld dmv de undofunctie! heel vervelend!

overige handelingen kunnen wel worden hersteld via undo, maar zodra ik een vieuw verwijder lijkt de hele 'undo historie' te zijn verdwenen (ook eerdere handelingen kunnen niet worden hersteld)

ps. als ik een niet gedeelde Revit' file open dan heb ik nergens last van!

heeft iemand dit eerder meegemaakt of heeft iemand hier een oplossing voor ?

ik ben benieuwd!

Laatst bewerkt: 2 jaren 1 maand geleden door Mark Voortman.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

NielsC antwoordt op het onderwerp: undo gedelete vieuws

2 jaren 1 maand geleden

Hoi Mark,

Dat klopt, dit wordt veroorzaakt doordat je met worksets werkt.
Revit schoont de Undo lijst als je eigenaar wordt van een set.

Probeer eerst de view te borrowen en dan pas te verwijderen. Revit onthoud nu wel de Undo lijst.

Groetjes,
Niels

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena

Zoeken